Noordkade Festival
9 juli 2017
Veghel
Noordkade
Google Map

Zondag 9 Juli, Mainstage: 13:45 – 14:45

7, 8 & 9 JULI NOORDKADE FESTIVAL!

Noordkade Magnifique, tijdens Fabrique Magnifique 2016, was een groot succes! Dankzij dit evenement is het voor CHV Noordkade Veghel duidelijk dat een volgende editie niet mag ontbreken deze zomer. Met Noordkade Festival 2017 laten we het in en rond de oude fabrieken wederom bruisen. Zowel jong als oud heeft vrije entree om te komen genieten van een culinair en cultureel zomerfestival.

Er komt een groot podium op de kade met doorlopend optredens van orkesten, dansgroepen, popbands en diverse artiesten. In het cultuurcluster van Phoenix Cultuur kunt u dit weekend alle drie de dagen genieten van Pieperz de Musical. Daarnaast verzorgt de Blauwe Kei, als nieuwe bewoner van de Noordkade, een kleinschalige voorstelling. Er zijn op meerdere locaties in het pand exposities te bezoeken. Op verschillende plekken binnen en op de kade kunt u af en toe straatmuzikanten en dansacts zien. Op het podium van Café De Afzakkerij wordt een doorlopend programma geboden van kleine intieme optredens tot gezellige meezingers.

De partners op CHV Noordkade Veghel: Bioscoop Industry, Café De Afzakkerij, Phoenix Cultuur, Kunstgroep de Compagnie, Wittern, de Blauwe Kei en de winkeliers van de Proeffabriek hebben de handen wederom ineen geslagen om het festivalpubliek een mooi en afwisselend programma te bieden. Binnen en buiten is genoeg vertier met allerlei optredens, exposities en presentaties, klein en groot. De horeca van het erfgoedterrein zal zorgen voor een hapje en een drankje op diverse locaties op het buitenterrein.

Het Noordkade Festival vindt plaats op 7, 8 & 9 juli 2017. De entree is gratis!